De teller staat op 21

Van oktober 2013 tot op heden zijn er maar liefst 21 bibliotheken aan de lagere scholen geschonken. Dit is mogelijk gemaakt door scholen, een hockeyteam, vrienden, bekenden en naaste familieleden. Zelfs vanuit België werd een bibliotheek gefinancierd. Hartverwarmend om te zien hoe betrokken men is. Een stichting uit het midden van het land was zo gecharmeerd van dit initiatief in Cambodja, dat zij besloot €5000,-- te schenken. Iedere ontvangen euro hiervan is inmiddels besteed!

Aangezien ik eind 2017 teruggekeerd ben, kan ik momenteel vanuit Nederland het één en ander regelen. Toekomstige overdrachten zal ik persoonlijk blijven verzorgen, zodat u er verzekerd van kunt zijn dat iedere euro in de bibliotheek gestoken wordt. Uiteraard ben ik te allen tijde bereid om uw vragen te beantwoorden en presentaties te verzorgen over dit project!

In de provincie Kampong Thom zijn 16 Primary Schools verrijkt met een bibliotheek. Hierna volgden 5 overdrachten in de nog meer afgelegen provincie Tboung Khmum. Met toekomstige donaties zullen wederom scholen in deze laatste "arme" provincie "verrijkt" gaan worden. Hopelijk zullen er nog vele volgen, zodat het basisonderwijs in dit afgelegen gebied een goede impuls kan krijgen!

Helpt u mee?
lezen

Voorlezen aan de hele groep

lezen

Samen sta je sterk bij het voorlezen aan ouders, communityleden en kinderen.